3 декември 2010 г.

Янето искал секс и с бодигард на НС

0 коментара
Нова жертва на сексуалните набези на лидера на РЗС Яне Янев обмисля да даде гласност на скандалните му свалки, пише жълтият седмичник "Уикенд". Според изданието този път обект на сексуалните желания на Янето е станал мъж на около 30 години, който работил като бодигард в парламента преди 3-4 лета, когато Янев е бил депутат от ОДС.

Охранителят дочул за скандалния случай с тормозения от лидера на РЗС Светослав Стефанов и решил да подкрепи потърпевшия, като разкаже собствения си печален опит като жертва на Яневите свалки. Досега бодигардът се притеснявал да сподели за опитите на Янето да го съблазни, тъй като е семеен и има дете на 9 години. "Р. К. е напуснал работата си отвратен. Той е бил подложен на унизителни подмятания от страна на Янев, които обаче е отбил", съобщил източник на "Уикенд".

Припомняме, че първата жертва, която разкри хомосексуалните мераци на Янето - бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов, доказа истинността на твърденията с тест пред детектора на лъжата в Института по психология на МВР. Така натисканият от Янев резесар потвърди пред обществото, че действително е получавал неприлични предложения от партийния лидер под формата на вулгарни текстови съобщения, пълни със заплахи.

Покрай всички разразили се напоследък скандали около сексуалните му набези, Янето се спретна да доказва, че си пада по жени. Лидерът на РЗС буквално се скъса да обикаля по медиите и да показва измислената си годеница Галя. Неестественото поведение и на двамата обаче, само прави напъните на Янето да се покаже хетеросексуален още по-комични. Шансовете му да докаже влечението си към жени намаляват драстично също така и с честата поява на нови и нови потенциални и бивши любовници, както и на вече две жертви на отчаяните му сексуални намеци.
Според анкета, публикувана на сайта "BNews" на 4 ноември, 58 % от българите са обявили, че напълно вярват, че Яне Янев е гей, а едва 4 % смятат, че той е мъж.

0 коментара:

Публикуване на коментар