28 ноември 2010 г.

Кузов: Аз съм педал и потенциален терорист

0 коментара
Криминалната милиция е водила регистър на хора със смутена сексуална ориентация, но това е бил периферен проблем. Викали са се хора, които са излезли от петолинието за профилактика. Това призна в предаването „Рулетка” по Нова телевизия политическият съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров. Той бе гост на Люба Кулезич по повод разкритията на столичен седмичник, че в МВР има регистър на хомосексуалистите.

Като потвърждение за водения регистър осъденият за педофилия бивш депутат Владимир Кузов показа справка от делото му, от която става ясно, че той е фигурирал в регистъра от 1987 г. Наблюдаван съм и съм регистриран като хомосексуалист, каза Кузов и обяви, че във въпросната справка пишело още, че е потенциален терорист. Дори следователят, който разследвал случая му казал, „щом те има в списъка, значи си го извършил”.

Не знаех, че ме следят, каза още Кузов. Според него не е съществено, че той е гей, а това, че има хора, които се водят като хомосексуалисти. Кузов смята, че не е бил рекетиран заради заради хомосексуалната си ориентация, защото е осъден.

Според Костадин Чакъров информациите за съществуването на гей-лоби в БСП е раздухване. Той призна обаче, че ако избухне такъв скандал в партията това ще навреди на БСП, тъй като електоратът на столетницата е много консервативен. Според него, ако някой от червените открито заяви, че е гей, партията няма да има такъв успех на изборите. При Тодор Живков нямаше гей-скандали, каза още Чакъров, но призна, че хора с различна сексуална ориентация не са можели да заемат определени длъжности по онова време.

0 коментара:

Публикуване на коментар