4 ноември 2010 г.

Хванаха финансист да онанира на спирка

0 коментара
33-годишният Ивайло Луканов, който е счетоводител в училище "Климент Охридски" в мездренското село Зверино, бе спипан да онанира на спирка в ж.к. "Дъбника" във Враца. Мъжът е задържан за 24 часа в полицията.

Финансистът извадил мъжкия си атрибут на автобусна спирка в близост до РУМ-а и започнал да онанира. Вършейки сексуалната си игра, той се обърнал към младо момиче, което чакало до него на спирката. Девойката започнала да вика, а преминаващ автопатрул веднага спрял и Ивайло бил задържан. Момичето дало показания за случилото се.

Регионалният в. "Конкурент" потърси за коментар временно изпълняващия длъжността директор на училището в Зверино Пепи Димитров. "Когато се установят фактите, ще извършим проверка и ще преценим как ще се процедира с въпросния служител", заяви Димитров.

Ивайло Луканов работи от 2005 година в селското училище. Миналата година се е оженил за щерката на директорката на школото, която е в болнични, и имат дете. "Не мога да коментирам случая, познавам Ивайло и семейството му. Лошото е, че работи в сферата на образованието и контактува и с деца", каза кметът на селото Найден Христов.

0 коментара:

Публикуване на коментар