13 септември 2010 г.

Трактора се катурнал от кревата в ареста

0 коментара
Арестантът Алексей Петров е паднал от леглото и се е наранил. В момента подсъдимият е в болницата на затвора, за да лекува раните си.

"Алексей Петров се обади на съпругата си и каза, че не е добре. Той в момента е в болницата на затвора. Дежурният офицер даде информация, която беше твърде кратка. Има сведения, че е паднал от леглото. Два пъти е колабирал. Не знам доколко това е вярно", коментира доц. Дария Крачунова, която участва в комитета за подкрепата за Петров.

Днес бе изнесена информацията, че е платена голяла сума за убийството на Петров в ареста. Вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че са предприети необходимите действия за гарантиране на сигурността на Алексей Петров. Смятам, че арестът е едно от сигурните места в държавата”, каза министърът. „Към настоящия момент няма информация от официалните власти. Това е повече информация, която е пусната от тези, които искат по някакъв начин да създадат подобна тема за дискусия”, добави той, като отрече и твърденията, че екссъветника в ДАНС получавал припадъци в килията.


В момента срещу Петров има две досъдебни производства – едното е за организирана престъпна група, създадена с цел да извършва данъчни и финансови измами и пране на пари, а другото за организирана престъпна група, извършвала рекет и престъпления против собствеността.

0 коментара:

Публикуване на коментар