9 септември 2010 г.

Сeриен убиец изпял прокурора-лихвар

0 коментара
Серийният убиец Станислав Ангелов – Сиси е уличил в лихварство пернишкия заместник-прокурор Бисер Михайлов, който бе арестуван днес. На едно заседанията срещу него по обвинение в убийство на наркодилъра Николай Христов – Хайо, Сиси заяви, че Бисеров Михайлов има връзки с мафията.

Убиецът пожела да даде обяснения и заяви пред магистратите, че Бисер Михайлов и окръжният прокурор Пламен Найденов играят заедно карти с подземния бос Васил Арарски – Райко Кръвта, който беше показно разстрелян през 2005 г.

„Окръжният прокурор ме караше да свидетелствам срещу Тодор Неофитов – Ханс и Николай Николов. Обясних, че втория не го познавам и няма да дам показания. Той обаче ми заяви, че е опасен човек и е за затвора. Обеща ми да сключи споразумение с мен само за лихварство, което било по-стара професия от проституцията“, каза пред смаяните магистрати Сиси. Двамата прокурори отхвърлиха обвиненията като абсурдни и несъстоятелни. Бисер Михайлов обясни, че той е прокурор по дело на Сиси за тройно убйство и това е причината за нападките му. Пламен Найденов пък е държавен обвинител по процеса за разстрела на дилъра Николай Христов – Хайо. При ареста на Михайлов бе задържан и брат му Веселин – Доктора. Той е лекар по образование, но не бил практикувал никога. Преди години е лежал в затвора за изнасилване.

На снимката: Бисер Михайлов

0 коментара:

Публикуване на коментар