19 октомври 2010 г.

Бербо дари щерка си Деа с 1 млн. за ЧРД

0 коментара
Димитър Бербатов е направил уникален подарък на дъщеричката си Деа, която на 15 октомври навърши една годинка. Митко и половинката му Елена отпразнували скромно в Манчестър първия рожден ден на тяхната рожба – в съвсем тесен кръг, без много шум и без лъскаво парти.

Елена едва не паднала на земята, когато на 15 октомври Бербо я уведомил какъв дар е приготвил на дъщеря си. Татко Димитър показал влог от 500 000 евро (или 1 милион лева) , който бил направил по случай първия рожден ден на Деа. Малката принцеса нямало как да разбере и осъзнае за какво иде реч, но майка й буквално онемяла. Бербо спестявал умопомрачителната сума в продължение на няколко месеца и навръх празника изненадал приятно най-близките си същества на земята.

 “Тези пари ще стоят в банката и няма да ги пипаме, докато Деа не навърши пълнолетие. Ще добавям и още, но това е първоначалната сума. Искам тя да няма никакви финансови проблеми. Само да сме живи и здрави”, обявил Бербатов пред Елена.  Mалкото момиченце получило куп други подаръци – рокли, играчки, дрънкулки, но от този по-ценен нямало. На тържеството не присъствали нито родителите на Елена, нито Маргарита и Иван Бербатови, тъй като няколко дни преди 15 октомври Митко, Елена и Деа бяха за кратко в България.  В Манчестър обаче е бил братът на Димитър – Асен, заедно със съпругата си Мими.

0 коментара:

Публикуване на коментар