6 октомври 2010 г.

Ширин Местан прави скандали в "Bailando"

0 коментара
Бившият председател на Държавната агенция за закрила на детето била в непрекъснат конфликт със стилистите на предаването. Туркинята Ширин Местан, която радва с чар и интелигентност от екрана, всъщност не е толкова очарователна, когато защитава интересите си. Бившата председателка на Държавната агенция за закрила на детето влиза в непрекъснати конфликти със стилистите на "Байландо".
Местан танцува в шоуто заедно с д-р Станимир Хасърджиев, за да сбъднат мечтата си за създаването на Дарителски фонд за подпомагане на нуждаещи се пациенти. 47-годишната Ширин имала свои виждания за начина на обличане на сцената, което изкарвало извън нерви хората от стайлинга на шоуто. Поредният пример бил от снощи, когато тя отказала да облече роклята за самба, избрана специално за нея от едни от най-опитните стилисти в бранша.

Дрехата била доста оскъдна и туркинята категорично отказала да се разголва. Местан обосновала негодуванието си със своите религиозни убеждения, но изтъкнала, че положението й в обществото също не й позволява подобна голота.   Стилистите пък настоявали, че тя все пак ще танцува самба, а не монашески танц.

30 минути преди излизането й на сцената, конфликтът между нея и стилистите достигнал заплашителни размери, а ожесточените крясъци от вдете страни направили впечатление на всички зад кулисите. За да не загубят Местан като участник, хората от екипа се принудили да й ушият нов тоалет. За половин час новата дреха била готова и Местан излязла победоносно пред журито в "Байландо". Този път стилистите избрали червена рокля, която също била разголена, но по-скоро загатвала прелестите на туркинята. Облеклото й явно е направило впечатление, защото за първи път танцът на Местан и Хасърджиев беше оценен с 9-ки от взискателното жури.

Ширин Местан е дъщеря на бившия депутат от ДПС Хасан Али и съпруга за зам.-председателя на движението Лютви Местан.

Lifestyle.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар