17 октомври 2010 г.

Най-секси участничките в Big Brother

0 коментара

Представяме ви най-буйните, палавите и секси участнички, които са минали през Big Brother. Разбира се не става въпрос за българските участнички, които не могат да се сравняват с долуизброените фурии, колкото и да ни ке иска местния патриотизъм да вземе връх.

1. Анина Укатис

Първите два порно филма с нея са издадени от компанията Videorama. Участва в деветото издание на германския Big Brother през 2009 г. В къщата влезе с малкото си  Чихуахуа, което нарича Коко. Родена е и е израснала в Бремерхафен. Когато е на 18 години си увеличава гърдите от 75В на 75DD, и впоследствие – на 75G. Какво друго ви трябва да знаете за нея?






2. Имоджен Томас

На 23 години е. Стана известна с участието си в Big Brother, но хората й обърнаха внимание, когато нейно бивше гадже пусна в интернет техни интимни моменти. Коронована е за Мис Уелс през 2003 г., говори се, че си има взимане-даване с футболисти. Някои от тях са Дуайт Йорк, Кристиано Роналдо, Нери Кастийо. А, за малко да забравим – има диплома по психология.





3. Кристина дел Басо
Още една жена, станала популярна с помощта на известното риалити шоу. Лесно би могла да има кариера на супермодел, защото гърдите й са наистина големи, а и изпъкват още по-добре на добре сложеното й тяло. Краси с присъствието си няколко календара.










4. Каролина Маркони
Съчетава латинската екзотичност с италиански финес. Каролина Маркони е родена в Каракас. Баща й е италиански дипломат, а майка й е от Венецуела. Дълго време са живели в Ротердам. Семейството й е доста голямо – има трима братя и три сестри. Любимият й отбор е „Ювентус“, обича латино танците и сноуборда. Селин Дион е любимата й певица. Доби широка известност с участието си в италианския Big Brother.

0 коментара:

Публикуване на коментар