22 септември 2010 г.

Американците да ни връщат Бойко!

0 коментара
Открит е човек, който има телевизор вкъщи, но не знае кой е Бойко Борисов. Води се разследване. (Виц из интернет мрежата)

Вече 5 дни животът в държавата е замрял. Нищо не се открива – нито магистрали, нито детски градини. Не се режат ленти – като няма какво да се открие... Даже така любимите ни напоследък акции секнаха – е, арестуваха един издаден от жена си убиец и един Петър Стоянов, но... натръшкани на земята с белезници не сме гледали по телевизора цели 5 дни!

Даже (о, ужас!) политическият фолклор не се е обогатил с нито един вербален шедьовър, нито една мъдрост!

Не, България не е пометена от някакъв чудовищен ураган или унищожително земетресение. Просто Бойко не е в България. Вече 5-и ден първите страници на родните вестници рехавеят ли, рехавеят. Няма го бат’ Бойко я в амплоа на футболист, я на шахматист, специалист по освещаванията и пр. Изчезна акцентът на публичността в държавата. Дори и това, което все пак се случва, някак си не ни звучи достатъчно авторитетно и сериозно. Остават още 2 дни. Да му се порадват американците, да го поухажват, че да ни го връщат. То това телевизия ли е? Вестници ли са? Държава ли е???

Мария Владова

0 коментара:

Публикуване на коментар