29 септември 2010 г.

Арест за пиян мъж, изнасилил жена си отзад

0 коментара
След 30-годишен брачен живот, две пълнолетни деца и мир в спалнята, мъж решил да разнообрази сексуалният си живот и да приложи видяното  в порно филмите. 54-годишният Петър Калоферов още от началото на тази година, след като си пийнел доволно,  подмятал на съпругата си колко е хубаво да скъсат с традиционния полов живот и да пристъпят към по-силни емоции. 

Жена му отбивала словесните атаки и леки опити за анален секс, но била  безработна , гледала болната си майка  и се чувствала зависима от  съпруга си. Петър не изтраял само с агитации и вяли опити и избрал празнична дата за половия си подвиг. Точно на 24 май жулнал шест ракии , награбил слабоватата Фанка и я тръшнал на дивана в хола. До кога ще се разправям с теб, бе, боклук, изфъфлил Петър и с рязък жест свалил долнището на пижамата й, под което нямало бельо. Жената се дърпала и умолявала, крещяла, но опитите й за съпротива останали без резултат. А разгоненият й съпруг най-сетне задоволил фантазията си за анален секс.

На другия ден Фанка укорявала мъжа си за креватното насилие, а той мълчал и дори се включил сърцато в домакинската работа. Успоредно с това от време на време надигал чашката и когато ударил нормата от половин литър, нагонът отново му дал зор и се нахвърлил върху Фанка. Пак я гътнал на дивана и почнал да сваля късите й панталонки, под които  пак нямало бельо. Жената успяла да се отскубне и побягнала в спалнята при неадекватната си майка, като се надявала ,че Петър ще се засрами и ще я остави на мира. Той обаче я избутал отново в хола, свалил панталонките и блузата й като разярено повтарял: „Курва!”, „Боклук!”. Опитал най-напред традиционен секс, след туй анален, но явно ракията се оказала в повече и той започнал да набива пръстите си в ануса й. Фанка крещяла неистово за помощ и съседка от горния – седми етаж, я чула и звъннала до Шесто РПУ. Полицаи веднага дотърчали до ул. Лев Толстой №3 и позвънили на вратата. Пияният Петър показал личната си карта и почнал да нарича и полицаите боклуци. „Вземате по 20 заплати преди пенсия, а за нищо не ставате” , ругаел нерезът и казал, че съпругата му е в банята. Тя обаче изненадващо се показала разстроена, изплашена и със синини по ръцете. Мълчи, иначе ще те пребия с бой, креснал гневно Петър и я заплашил, че след два часа ще го пуснат и апартаментът ще й се види тесен.

54-годишният Калоферов ще отговаря по три обвинения – за блудство, за опит за изнасилване и побой над собствената съпруга. Обвинителният акт вече е внесен в съда, съобщи вчера прокурор Даниела Начева. Според юристи мераклията за нестандартен секс може да получи до 10 години затвор.

"Хасковска Марица"

0 коментара:

Публикуване на коментар