29 септември 2010 г.

Гимназист изнасилвал и снимал три момченца

0 коментара
Изнасилване и блудство с три момченца на 9-годишна възраст разкри полицията  в Гоце Делчев. В ареста, със заповед за 24 часа и след продължило почти цял ден издирване, е вкаран 17-годишният Мартин Йосифов. Той е ученик в 11-и клас в НПГ "Димитър Талев". На разпитите и очните ставки гимназистът е признал, че е блудствал и изнасилвал трите деца. Те са го разпознали безпогрешно, тъй като са съседи.

Грозното педофилско престъпление взриви недоволството на неврокопчани, а родителите и близките на изнасилените деца заявиха, че ще искат най-строга присъда за изнасилвача Мартин Йосифов, въпреки че е непълнолетен. Разплитането на престъплението започнало миналата вечер, когато едно от децата, силно притеснено и стресирано, решило, че не може повече да таи в себе си тайната на батко му Марти, и въпреки заплахите на гимназиста да мълчи, решило да сподели с майка си какво прави с него баткото.

Родителите на детето изпаднали в ужас и веднага се обадили в полицията. Оказало се, че през лятото Мартин Йосифов насила е извършвал полов акт по няколко пъти с три съседски деца, които учат в един и същи клас. Той ги примамвал едно по едно, като им искал дребни услуги, например да му помогнат да свали от таванската си стая боксовите круши в мазето, че ще им даде диск с детски филмчета и др. И трите деца са изнасилвани от 17-годишния гимназист в мазето на тъмно, като ги е предупреждавал, че ще ги заболи, но трябва да си мълчат, защото такъв бил ритуалът, който ще ги направи много силни и никой от връстниците няма да може да ги победи. Родителите и близките на едно от децата още преди три месеца забелязали кървене, но помислили, че е от запек.

Децата разказали пред полицаите и близките си, че са били снимани от Мартин и най-вероятно порноклиповете са в компютъра и GSM-а на насилника. Децата са разказали още, че след като ги заболяло, батко им Марти в тъмното им давал да му смучат "пръста" с предупреждения да внимават да не го ухапят, и след като "им пускал някаква гнусна течност" в устата, им давал домат, за да я преглътнат. Напоследък, тъй като срещал упорство от децата, те не искали да ходят при него въпреки настойчивостта му Мартин започнал да им предлага пари.

Задържаният за блудство 17-годишен Мартин Йосифов е син на бизнесмена Любомир Йосифов, който има частен бизнес с каменни тикли, или така нареченият "гнайс". Майката Велика работи като продавачка в магазин за авточасти, разказаха близките на децата, като заявиха, че семейството е добро и уважавано от всички съседи, много трудолюбиви хора са и постоянно ангажирани. Затова всички са в шок от извършеното от сина на бизнесмена.  В полицията в Гоце Делчев очакват прокуратурата да да постанови нова мярка задържане на 17-годишния Мартин за събиране на доказателства и образуване на дело срещу него.

 В. "Струма"

0 коментара:

Публикуване на коментар