25 септември 2010 г.

Сергей в легло с агент на ДАНС

1 коментара
Ирена Борисова – бившата секретарка и любовница на лидера на БСП, работи като агент под прикритие в Държавната агенция за национална сигурност /ДАНС/. 31-годишната екзотична красавица е назначена в родното ФБР миналата есен, малко след като от „Черковна“ излетя протежето на Станишев – Петко Сертов.

Процедурата по нейното назначаване в спецслужбата обаче е започната няколко месеца по-рано по времето на Сертов. По искане на агенцията МВР е проверило семейното положение, съдебното досие, завършеното образование, последната месторабота  и е събрала писмени сведения за всички близки кръвни роднини на Борисова.
През 2003 г. Иренка кацна на „Позитано“ като съветник по протокола на червения председател, но после бързо се издигна на началник на кабинета му. След като Станишев стана премиер, Борисова се премести  политическия му кабинет на „Дондуков“ 1. Родената в кюстендилското село Пиперков чифлик смугла хубавелка напоследък на няколко пъти взриви жълтата преса.

Омайният поглед и изваяната снага прикриват една опасна жена. Румен Петков се оплака в интервю, че нежното миньонче стояло в дъното на заговора за отстраняването му от МВР през 2008 г. „Влязох лично в кабинета на Станишев, за да му кажа, че секретарката му Иренка или Ирка ходи по кюстендилски кръчми и разказва как ще бъдат

дискредитирани двамата Руменовци

и дори в какъв времеви порядък ще трябва да напуснат изпълнителната и партийната власт“, разказа бившият вътрешен министър. В отговор Сергей му обяснил, че иска да си доизкара мандата. „Той не махна секретарката си, която не знам дали е член на БСП. А после убиха човека, който я препоръча на Станишев“, заключи Петков. По думите му Ирка е доведена на „Позитано“ от разстреляния през 2007 г. черешов и нарко бос Александър Тасев, приближен на ВИС-2. Тогава в автомобила на убития собственик на футболен клуб „Локомотив“ /Пд/ му намериха пропуск за парламента на името на червения депутат Трифон Митев.

Вътрешният министър Петков нарежда проверка, а премиерът лично спира проверката. Иренка е изключително близка с кюстендилската депутатка Мая Манолова. Местните социалисти смятат, че именно на премиерската любовница Пчеличката Мая дължи шеметния си възход. От години Манолова коли и беси в цялата област, и държи контактите между „Позитано“ и братя Галеви. Друга топла връзка на Борисова е скандалният шеф на митницата в Гюешево Георги Владимиров - Фози, който пък

играе в комбина с мъжа на палавата червена депутатка

Милен Манолов. След като изтече мандата на Станишев в изпълнителната власт и той се изнесе от държавната резиденция, медиите гръмнаха, че дели апартамента в баровския затворен комплекс "Магнолия" с Иренка. Жълт вестник, че момата от Пиперков чифлик е бременна, а светският хроникьор Мон Дьо обяви, че Сергей и Ирена ще се женят тайно в чужбина. Истината е, че Станишев съжителства в полите на „Бояна“ с фамозната рекламна шефка Моника Панайотова, чиято агенция беше прилично „нахранена“ от миналото правителство. „Нито тогава съм живяла с г-н Станишев, нито сега го правя.

Двамата сме просто приятели

Виждам го, когато ходя да се видя и с останалите ми близки на „Позитано”. Някои продължават да поддържат заблудата, че работя за БСП, но това не е вярно. В момента съм частния бизнес”, отрече наскоро мълвата прес „168 часа“ и самата Ирена.

Според нашия източник за назначаването й в тайните служби решителна подкрепа е оказал Петко Сертов, с когото двамата са били колеги в политическия кабинет на премиера. Шефът на ДАНС се изсипа в Пиперков чифлик през есента на 2008 г. на тържественото осветяване на черквата „Св. Иван Рилски“. Благодарение на усилията на личната селска мома кабинетът на Станишев отпусна 200 000 лв. за строежа на храма. Борисова дари и две от трите камбани. Тогава Петко Сертов ловко се измъкна от журналистите, като се скри в родната къща на Иренка и остави обществеността на Пиперков чифлик да тъне в недоумение.

Според запознати през 2007 г. Иренка хвърчала от щастие, че успяла да избута от кревата на Станишев топрепортерката Елена Йончева. Миналата година обаче дошъл големият шок - Сергей се метнал в обятията на Моника. Оттогава кюстендилската хубавица била в несвяст и денонощно му звъняла. Понякога страданията й трогвали бившия премиер и той се откликвал на горещия й зов. Любовната несполука обаче започна да се отразява отрицателно и на работата й в ДАНС, твърдят колегите й. 

Димитър Благоев, Bspnews.net

1 коментара:

  • 10 октомври 2010 г. в 3:43
    Анонимен :

    Къв агент на ДАНС е тая тъпа селянка, тази проЗта ама мноо. Тя образование немаше до скоро, без ценз се тикаше в МС. Орехчо и уреди дипломка по финанси от УНСС. Момичето е много семпло и тъпинко за смех беше с овчия незнаещ и тъп поглед, за това компенсираше със скъпи маркови дрешки, ама има една приказки колкото и да се напъваш селянката от пиперков чифлик си говореше от секъде. На селската просташка реч Диора много отива

Публикуване на коментар